Home

News

Ferrer Ferran dirige en Manacor, Islas Baleares

No hay comentarios Event Music Wind Band

El próximo día 17 de Noviembre, Ferrer Ferran dirigirá a la Banda de Música de Manacor (Islas Baleares), un concierto monográfico de él mismo con obras como los Poemas Sinfónicos L’INSURRECTION y THE NEVERENDING DREAM, el bolero sinfónico EL BOLERO DE CARMELO, participarán los coros de niños de las escuelas y conservatorios del lugar interpretando EL SOL REDO y PICCOLE NOTE, la Balada Bolero para Trompeta y Banda LA VEU DE LA TROMPETA y el estreno mundial del Divertimento para Saxofón y Orquesta de Viento MANACOR SAX. Todo esto será en el Auditorio de Manacor a las 18:30 h. del día 17 de Noviembre de 2019.

Nota de prensa:

Després de l’experiència viscuda l’any passat amb el compositor Óscar Navarro, aquest any els manacorins podran gaudir de la música de qui va ser el seu mestre, Ferrer Ferran, compositor i director, que agafarà la batuta per dirigir les seves obres. Estrenaran l’obra “Manacor Sax”, i comptaran amb la col·laboració de la coral infantil del Conservatori de Manacor, la coral infantil de l’Escola de Música de Porto Cristo, la coral infantil de Sant Vicenç de Paül, alumnes del CEIP Es Canyar i alumnes del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Varem parlar amb el director Eduardo Bernabéu, sobre el concert i recabaren la seva opinó sobre el compositor Ferrer Ferran, de qui ens va dir: Ferrer Ferran és el mestre de mestres, es a dir, avui en dia esta considerat el millor compositor per a música de banda que hi ha a Espanya.

De fet, la seva música sona pels cinc continents , el programa que hem triat entre Ferrer Ferran i jo, és un programa que s’adecua bé a la banda, i també perque es lluesquin els solistes de la banda, com en Joan Carles trompeta, que farà un bolero que està dedicat al padrí del compositor i que és molt bonic, i estic segur que Joan Carles ho farà súper bé.

Després hi ha un encàrrec que vam fer per a saxo, que es titula Manacor Sax, i ho farà na Maria Bel, una jove de la banda que actualment està estudiant el superior a Saragossa; és espectacular, una passada.

En fi, la banda ha tingut dos mesos per preparar aquest concert, i ara les dues últimes setmanes hem fet assajos intensius, de fet les obres que farem n’hi ha dues que són per dur a certàmens, per això hem triat a Ferrer Ferran, perquè vingui i farem obres seves, i les treballerem amb ell, així de cara al proper Certamen ja tenim l’obra lliure preparada.

És un honor que un director d’aquesta categoria vengui a dirigir la Banda. Els músics aprendan molt de l’experiència i segur que ho transmetran al públic el dia del concert.

Ferrer Ferran ha rebut molts de premis i reconeixements en tot el món, en el camp de la composició i de la direcció.

El primer concert de la temporada de la Banda de Música de Manacor 2019/20. Serà dia 17 de novembre a l’Auditori de Manacor. Hora: 18:30h. Preu: 6€

La Banda de Música de Manacor ja té apunt el primer concert de la temporada 2019-20. Després de l’experiència viscuda l’any passat amb el compositor Óscar Navarro, aquest any podrem gaudir de la música de qui va ser el seu mestre, Ferrer Ferran. Ferran, compositor i director, agafarà la batuta per dirigir les seves obres.

Estrenarem l’obra «Manacor Sax«, i comptarem amb la col·laboració de la coral infantil del Conservatori de Manacor, la coral infantil de l’Escola de música de Porto Cristo, la coral infantil de Sant Vicenç de Paül, alumnes del CEIP Es Canyar i alumnes del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

És un honor que un director d’aquesta categoria vengui a dirigir la Banda. Els músics aprendrem molt de l’experiència i segur que ho transmetrem al públic el dia del concert.

Fuente: www.manacormanacor.com

El compositor, director y maestro Ferrer Ferran dirigirá la Banda de Música de Manacor en el Auditorio en 17 de noviembre a 18:30h por el módico precio de 6 €

Conservatorio de Manacor, la coral infantil de la Escuela de música de Porto Cristo, la coral infantil de San Vicente de Paúl, alumnos del CEIP Es Canyar y alumnos del CEIP San Miguel de Son Carrió.

Concierto de la Banda de Música de Manacor: Ferrer Ferran. Día 17 de noviembre en el Auditorio de Manacor. Hora: 18: 30h. Precio: 6 €. La Banda de Música de Manacor ya tiene a punto el primer concierto de la temporada 2019-20. Después de la experiencia vivida el año pasado con el compositor Óscar Navarro, este año podremos disfrutar de la música de quien fue su maestro, Ferrer Ferran. compositor y director, cogerá la batuta para dirigir sus obras.

Estrenaremos la obra «Manacor Sax», y contaremos con la colaboración de la coral infantil del Conservatorio de Manacor, la coral infantil de la Escuela de música de Porto Cristo, la coral infantil de San Vicente de Paúl, alumnos del CEIP Es Canyar y alumnos del CEIP San Miguel de Son Carrió. Es un honor que un director de esta categoría venga a dirigir la Banda. Los músicos aprenderemos mucho de la experiencia y seguro que lo transmitiremos al público el día del concierto.

Es un honor que un director de esta categoría venga a dirigir la Banda. Los músicos aprenderemos mucho de la experiencia y seguro que lo transmitiremos al público el día del concierto.

Fuente: AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/11/2019 – 19:13:57

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.